ARDAHAN / POSOF - Posof Halk Eğitimi Merkezi

Merkez Mahallesi Atatürk Cad.No 58 75800 Posof/Ardahan
Vizyon
Misyon
Posof Halk Eğitimi Merkezinin amacı; Anaokulundan yüksek öğretime örgün eğitim süreci içerisinde olan ve bu sürecin dışında kalan ilçemiz insanlarına mesleki beceriler kazandırmak,bilgiye ulaşma yöntemlerini,hayatlarını kolaylaştıracak şekilde teknolojiyi kullanmalarını öğretmek,küçüklere ve gençlere hayata hazırlanırken destek vermek,sanat zevki aşılamak,hayat boyu öğrenmeyi ilke edinmelerini sağlayacak katkıda bulunmaktır.
Tam gün, Tam yıl
Posof/ Ardahan